Sök
Stäng denna sökruta.

Kli i halsen

Det ser så fint ut i höger spalten. Planerad träning. Här ska springas och cyklas och allt möjligt. Men ska jag vara helt ärlig så har något hänt de senaste veckorna. Det började med en liten förkylning som inte riktigt släppt taget. Jag har katastrof rasat på funbeatlistan. (Vilket inte spelar någon roll om det inte vore för den åtråvärda Lanttopokalen…)

Ge mig en riktig febertopp och en rejäl hosta och så får det vara över. Men det här lilla, lilla kliet i halsen suger! Det gör att jag plockar bort alla konditionspass. Och dagarna går. Helt plötsligt så är det veckor sedan jag sprang ett ordentligt löppass. Men nu får det vara nog. Nu tänker jag vara frisk.

Om 22 dagar är jag på väg till Mallorca (där jag och Karin befinner oss på bilden ovan) och om 95 dagar befinner jag mig mitt i årets Ironman tävling. Dags att fokusera nu.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Kli i halsen

 1. Känner igen mig på pricken! Nojjar mig lite för vad som är verkligt och vad som är inblillning. Ögonen fästa på kalendern för att räkna ner dagarna till Camp Mallis. Kommer jag att tränba för lite eller för mycket. Frustrerande!

  1. Skönt att höra att man inte är ensam. Men du har förgyllt mitt liv! TACK för att du startat en blogg, jag gillar!

   1. Kul att du gillar bliggen. Känner mig som Bambi på hal is, men det är väl träning som gäller där också… Kom gärna med tips!

    Kunde inte hålla mig från träningen idag ändå. Så det blev 75 minuter intervallspinning. Kommer jag att träna för mycket?-läge med andra ord. Hoppas du vaknar med en klifri hals imorgon!

 2. Helvetes Vabruari… Har hatt det samme en stund, men i dag ga jeg faen og kjørte på med litt sykling, styrketrening og avsluttet med en 500-meter rodd (1.40,9). Nå håper jeg at det er den siste förkylningsskiten jeg hoster opp.

   1. Det er nok jeg som halsende henger imponert på deg og at du får prioritert så mye trening midt oppi alt… Imponert, sa jeg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *