Ett par nya axlar, någon?

Idag pressade PT-Andreas våra axlar till max. Struntade i att tvätta håret efteråt, det gick liksom inte att lyfta upp händerna nog mycket …

Vi körde 15 vanliga axelpressar, sedan bytte vi till en lättare vikt och körde sådana här lyft åt sidan. Och sedan var det små små rotationer med raka armar… och efter det pressade han ur det sista som på översta bilden.

En skön favorit. Plankan och sedan rodd. Höften ska vara still.

Avslutade med lite jägarvila. Efter några minuter så fick vi börja lyfta ett ben i taget.

Ömma axlar. Check!

Mjölksyra i benen. Check!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Ett par nya axlar, någon?

    1. Jag blir själv trött av att se bilderna, och skorna är nya favoriterna. Vad bra du bloggar – nu är den uppsatt på favoritlistan!

    1. Ja men visst är det. Skön-ont med axelträning. Marie som jag tränar med har sedan många år haft en hang-up på axlar. Varje gång hon får välja muskelgrupp tar hon axlar, och jag tar ben. Så jag har lärt mig älska axelträning … och det är fasligt bra att ha de där axlarna när man simmar.

  1. Vad ni ser starka ut! Bra tränat! Roligt att du bloggar och är yogainstruktör också, nästa gång hoppas jag på att kunna vara med och träna när ni kör en heldag, nu är det tyvärr gravvokrämpor sätter käppar i hjulet för träningen, men de är ju övergående förhoppningsvis 🙂

    1. Haha, ja vi får hoppas att gravidkrämporna är övergående, hur skulle det se ut om du var gravid resten av livet 🙂
      Ses snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *