Sök
Stäng denna sökruta.

Träna med hjärtat!

Lördag var det också dags för premiär för sidan och nätverket “Bloggar om träning” och värsta bästa brudarna Sara, Jessica och Åsa hade ordnat ett träningsevent där alla betalade så mycket de kunde och ville till Stadsmissionen.

Jag var sugen på att köra Emils cykelpass som var mellan 14-15 men sansade mig i sista sekund och myste omkring på gymmet och laddade för mitt yogapass som började 15. Hittade sköna Anna Lissjanis i gymmet. Hon tog hand om sina axlar samtidigt som hon tog hand om tvillingarna som bor i hennes mage.

Smet in och kollade lite när Emil körde sitt pass, och önskade att jag också satt och svettades på en cykel.

I hörnet hittade jag min kollega Marie och Spark-i-baken-Therese.

Längst bort i bild ser man en annan favorit. Helena.

Kikade in på Ruffie training också. Såg ruskigt roligt (och jobbigt) ut.

Grymma deltagare.

Sedan var det äntligen dags att få yoga loss kroppen. Här är jag på väg upp i en “öppna upp/sidoplanka”.

Tack för en fantastisk dag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”Träna med hjärtat!

    1. Tack, vad glad jag blir! Extra stort när det kommer från dig eftersom jag vet att du inte gillar all yoga.
      Men det är ni som ska ha tack – TACK för bra ordnat event. Mer sådant när ni återhämtat er från det här.

  1. Kul att du kom fram & sa hej! 🙂

    Härliga bilder du fångade. Önskar jag kunde varit med på din yoga, men hoppas att det kommer ett annat tillfälle.

    Ha en fin vecka! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *