Sök
Stäng denna sökruta.

Blöt lördagmorgon

Lördagmorgon i Vårby gård. Bästa banan – SPIF banan! Erika, Lisa, Johanna och Anders.

Vi körde fyra stationer cirka 20 minuter per station. Läs nedan om ni orkar:

Bana 1. Start från pall – 25 meter så fort det går. Gå tillbaka.

Bana 2. Hipglide. Rulla 6*25 : 1-2. Brazilians/Hajfena (En flytplatta mellan benen som man slår handen i vid varje drag, spänn magen) 3. Alabama (Glid med en arm framför tre sekunder, byt) 4. TG. (Ta tre tag med armarna och glid sedan tre sekunder. Ta tre tag …) 5. NIK (Låtsas att naveln är en kulspruta och skut en kula i sidokaklet vid varje drag.) 6. Swim. (Vanlig crawl)

Bana 3. 100 meter. Försök ta färre och färre andetag per 100 meter. Började med fyra andetag per längd = 16 stycken på 100 meter. Sedan plockade vi bort ett andetag till och landade på 15 andetag på 100 meter. Ett till och så var det bara 14 andetag per 100 meter.

Bana 4. Teknik. Coach M gav oss olika uppgifter. Jag fick jobba på att ta mina armtag bredare och att få höften att komma fram INNAN jag satte i min hand och gjorde mitt drag.

Att det aaaaaldrig blir perfekt… Coach M därimot var nära perfekt kvällen innan då han vann master-SM – 1500 m fritt. Hurra för honom!

Avslutade med att simma 50 meter på tid. Kändes inte som min dag men jag är nöjd med att jag fick till en ok voltvändning. Något jag inte kunde för ett år sedan. Simmade på 38 sekunder och någon hundradel.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Blöt lördagmorgon

  1. Du måtte jo nevne en tid, eller hur? Du bare måtte! Og selvølgelig var jeg dermed tvunget til å sjekke min tid på 25 meter, og selvfølgelig ble jeg sugen på å trene svømming igjen, og slå den tiden, og få en tid på 50 meter. Faen!

    1. Haha, du behöver bara blöta ner dig så har du väl en bättre tid. Men testa och så simmar vi ihop när vi åker iväg på vår super-de-lux-storfamiljen-semester till sommaren. Pool är ett måste 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *