Sök
Stäng denna sökruta.

Yoga gör dig till en bättre cyklist!

Idag 15.00 är det dags. Yoga med mig. Är du i Stockholm och inte har något för dig – kom!
World Class Vasastan, Döbelnsgatan 58. Läs mer här!

Planen är en timmes poweryoga. Tänker väva in lite av varför jag älskar yoga och har gjort det under så många år. Varför och hur man blir en bättre cyklist, fallskärmshoppare, triathlet och kanske mamma/pappa/människa med hjälp av yoga.

För mig är inte yoga något magiskt, men vår kropp är magisk. Om vi lyssnar på den så säger den åt oss vad vi behöver. Men yoga hjälper till, man lär sig lyssna. Och man får balans. Balans mellan höger och vänster sida men också balans i livet. Och det är det som är så coolt med yoga, att den ger dig det du behöver när du behöver det.

Jag har tränat och tävlat i fallskärmshoppning och haft hjälp av min yoga. Jag har fött barn med hjälp av yoga. Jag har lagat mina tänder med hjälp av yoga. Och jag vet att jag är en bättre cyklist genom min yoga. Inte bara stärker jag bålen, ryggen och benen. Jag använder mig av samma andningsteknik när jag trycker på under tävling. Och när jag får till det, ja då kan ingenting stoppa mig.

Mer om det på yogan idag. Men inte så mycket prat, själv hatar jag yogainstruktörer som pratar sönder min yoga så jag kommer väva in det i mitt pass. Kom om ni kan! Hoppas vi ses.

Ps. Och ja – jag är utbildad yogainstruktör. The Academy. Safe. Omyoga. Gravidyoga. mm. Hör av er om ni vill ha en utvärdering av Sveriges poweryogautbildningar 🙂 Ds.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Yoga gör dig till en bättre cyklist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *