Sök
Stäng denna sökruta.

Bränn ben bränn! Och benen brann!

Jag och Marie lunchtränade med Andreas Öhgren. Här försöker vi se lite hårda ut. Marie har gjort en as-tuff tatuering (säger hon) på sin vänsterarm. Därav bandaget.

Och misslyckas radikalt. Vi är helt enkelt inte så tuffa. Och kan man se tuff ut när man har ett gummiband mellan knäna? Jag bara undrar.

Jag fick önska kroppsdel idag. Och valde ben, tänkte att jag ska simma imorgon, och leda yoga … Halvvägs in i passet frågade jag om jag fick byta för det brände så överjordiskt mycket i benen.

Det blev en blandning av utfall med vikter, en massa gummibandsövningar (Djupa benböj och diverse promenader genom gymmet med gummibandet just under knäna) och en massa annat som brände skönt.

Här skulle vi stå i en planka mellan två bänkar. Dra in knäet under kroppen och sedan sträcka ut och kicka upp mot taket.

Efteråt så vinkade Andreas glatt hej då till oss och sa att vi skulle tänka på honom imorgon när vi vaknar upp och känner att vi har en röv.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *