Sök
Stäng denna sökruta.

Min vardags älskare

Efter mitt förra inlägg om min nya tyska älskare, så känner jag att min vardags älskare (eller är det kanske en älskarinna?) förtjänar lite extra kärlek. Så härmed vill jag presentera min skrotcykel. Jag har ärvt den av Lisa som ärvt den av mamma. Det är den som tar mig från Östra station till jobbet. And I love her!

Istället för att vänta på sena bussar så kan jag gliiiida ner till jobbet. Dagar som denna så trampar vi ur oss lite frustration i snömodden. Soliga dagar njuter vi av att kränka tuffa cykelpendlare som kommer på sina rääääässssercyklar. Min kollega Marie lånade den en dag och kom tillbaka och sa att “du måste ju lämna in den på service – det är bara ettans växel som funkar”. Mitt svar är “Nej, det är det som är så bra – jag övar på att få upp kadensen (hastigheten på mina fötter) så det är heeelt perfekt.”

Ja, ni fattar, vi har många glada minnen ihop och jag hoppas hon förlåter min otrohet med tysken. Jag älskar min Cresent lika mycket om inte lite mer …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *