Sök
Stäng denna sökruta.

Min lördag i bilder

07.15 Vårby gård. Simträning med gänget:

Rikard, Lena och Lisa laddade för en dragkamp. Rikard och Lisa har en bummisnodd mellan sig och den som är snabbast drar iväg den andra…

Gänget.

Elitbanan.

11.00 Åkersberga:

Sedan drog vi vidare på duathlondag. Inledde med 90 minuter spinning.

Jeanette på ledarcykeln.

Snabbt ombyte och 60 minuter löpning. I vit jacka ser man Jeanette som har tidtagarklockan i hand och visselpipan på väg till munnen. Vi värmde upp och körde sedan intervaller. 70 sekunder – 20 sekunder aktiv vila. Fem gånger. Sedan Tio vändor av 30-30. 30 nära döden puls och 30 lite lugnare.

Avslutade med core och stretch. Skön dag. Nu laddar vi om för jordgubbsdaiquires. Wop. Wop.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *