Sök
Stäng denna sökruta.

Min lördagkväll i bilder

Jag förstår att ni varit oroliga, det sista jag skriver är “jordgubbsdaiquires. Wop. Wop” och sedan försvinner jag tre dagar. Men läget är lugnt. Lördagkväll var grym. Extradelux faktiskt.

Promenerade över till Katti & Jonas och fick en jordgubbsdaiquire i handen när vi klev in genom dörren. God förrätt (se Jonas kocka på översta vänstra bilden). Sedan gick vi ner i källaren och testade hans tempohoj som satt på trainern. Lite varmrätt. Magiskt god oxkind. Ner i källaren igen och myste lite i deras verkstad. Lite mer god mat och melodifestival (som min 6-årige dotter ABSOLUT måste se… hennes lycka var gjord när rätt låt vann)

En helt perfekt lördag.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Min lördagkväll i bilder

  1. haha du är för rolig! “Jag förstår att ni varit oroliga, det sista jag skriver är “jordgubbsdaiquires. Wop. Wop” och sedan försvinner jag tre dagar”
    Life is craaazy! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *