Sök
Stäng denna sökruta.

De där j*vla slingorna

Avslutade min onsdag hängande i röda slingor, vissa kallar dem Redcord, andra helvetesrep. Tillsammans med Sara och Åsa tog jag mig igenom en timme med övningar. Riktigt bra träning.

Konstaterade ännu en gång att:

1. Det är grymt effektivt.

2. Att jag borde träna mer i dem.

3. Att jag inte är helt balanserad. Jag känner rätt stor skillnad i styrka mellan höger och vänster sida.

Läs mer om vad jag tycker om Redcord här. Eller här.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

En reaktion på ”De där j*vla slingorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *