Sök
Stäng denna sökruta.

Träna ditt hjärta – och för de hemlösa!

Sara, Jessica och Åsa har dragit ihop en träningsdag där man tränar och skänker så mycket man kan och vill till Stadsmissonen. Skriv in Lördag den 19 mars i kalendern. WorldClass Vasastan är platsen. 15.00 kan man yoga med mig, mitt enda bekymmer är att Viktor har en klass samtidigt och jag skulle väldigt gärna gå på den också.

Alla intäkter från klasserna går till Stadsmissionens arbete i Stockholm. Reservera din plats genom att maila traningsgladje@gmail.com med vilka klasser du vill gå på. Obokade platser är öppna för drop in. Vi utlovar träningsglädje och kanske lite träningsvärk!

Schema:

09.00 SmoothYoga – Louise Stapel

10.00 Rpm (cykel) ”Ride it like you stole it” – Sofie Soffan Rhodin

11.00 Kampsport – Jaime Paulo

12.00 Feel The Beat (dans) – Louise Stapel

13.00 Functional moves – Jessica Clarén

14.00 Ruffie training – Usama Aziz

14:00 Livestrong (cykel) – Emil Forss

15.00 Yoga – Sofie Lantto

15:00 PT-workshop – Viktor Ehrnholm Larsson

Läs mer här!

Hoppas vi ses.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Träna ditt hjärta – och för de hemlösa!

    1. Åhhh, vad kul! Jag ska göra allt jag kan för att du ska få njuta av en bra yoga.
      Sedan kan vi klura på hur vi får Viktor att köra en timme personlig träning med bara oss två efteråt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *