Sök
Stäng denna sökruta.

I love Lisa!

Jag har en syster som heter Lisa. Jag älskar Lisa! Det enda jag inte tycker om hos henne är att hennes namn är lite bättre än mitt. Lisa Lantto, smaka på det. Det låter liksom som ett artistnamn. Eller en författare. Eller som världens bästa syster.

Varför en hyllning just idag då?

Hjo, i söndags skidade hon sig igenom Vasaloppet, med ett leende. Och när hon gled in i mål så var hon klar med sin första klassiker (Vätternrundan, Vansbrosimmet, Lidingöloppet och Vasaloppet på ett år). Hon gjorde inte bara en Ironman förra året, utan hon drog av en klassiker också. Respekt.


Förutom att hon är världens bästa syster så är hon också väääääärldens bästa gudmor till mina barn. Den senaste veckan har barnen varit med superMoster, superAnders, mormor och morfar. De har haft det otroligt bra. Glada föräldrar kom hem till glada barn OCH ett nystädat hus (inklusive rengjord Moccamaster!) Lyx! Kärlek! Tacksamhet!

Behöver jag säga att jag skulle göra vad som helst för henne?

Ett litet ps. Nu kan man tro att vi är en familj som har sportat sedan vi föddes, men så är det inte. Om man tittar på vad vi gjort fram till förra året så är det i ärlighetens namn inte så j*vla många knop. En dag ska vi hålla ett Lanttoföredrag som heter något i stil med “Från soffan till Ironman på ett år”. Ds.

Foto: Jesper Martinsson och Anders Gustafsson

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SOMMARKVÄLLAR

Kan vi enas om att dom här sommarkvällarna är för jädra härliga? Låt oss fortsätta såhär till augusti, september ungefär. Ok?

Läs mer »

FREDAGSFYS

Fredagsfys med favoriter. PT Anna-Lena bestämde vad Marie och jag skulle göra. Efter uppvärmning meddelade Anna-Lena att det här är planen: On

Läs mer »

0 reaktioner på ”I love Lisa!

  1. Nä men så där bra är inte jag. Jag ser fram emot föreläsningarna det ska bli roligt. Just det du kan lägga till en till grej på listan att jag köper hus i Åkis så att jag kan vara barnvakt oftare. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *