Search
Close this search box.

Bättre skidåkare med ett leende

När jag hoppar fallskärm så ilar det lite då och då i tänderna. När jag åker skidor gör det också det. Insåg idag att jag åker omkring och ler som jag är liiiiite galen i backen.

Dels så tycker jag att det är så vansinnigt roligt att åka skidor. Att hitta en linje och sedan åka hela backen ner så det bränner i låren. Men så har jag också insett att jag kan lura min kropp. Om jag ler och tar några långa andetag så tror den att allt är bra. Jag slappnar av, får ner pulsen och kan koncentrera mig på det jag håller på mig. Och just idag var det långa skärande svängar på berget, blandat med lite mer flödande svängar i lössnö.

Just nu njuter jag av varje sekund i Courmayeur. En mysig liten by i Italien. Det driver in lite moln hela tiden, men ibland så ser man bergen runt sig och leendet blir ännu lite bredare. På bilden är Hans, Ola, Marie, jag och några berg i bakgrunden.

Ola har det bra.

Jag och Marie gillar livet. Lite moln gör ingenting, det betyder mer lössnö till imorgon.

Att kunna få god mat och en riktigt bra kaffe var som helst gör om möjligt livet ännu lite bättre.

Lavinfara tre av fem. Igår åkte vi lite lössnö precis vid pisten, står i pisten nedanför och pratar då vi ser en lavin gå några hundra meter från var vi åkte. Den var liten och det gick bra för hela gänget som var i närheten, men man fick en liten påminnelse om att vara försiktig.

Imorgon tänkte vi oss en tur till La Thuile. Hoppas på många långa leenden även där.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bättre skidåkare med ett leende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *