Sök
Stäng denna sökruta.

Receptet för ett bra spinningpass

Igår drog Fitnessredaktionen på spinningpass med Jessica Clarén. Det blev som en återträff. Jessica har jobbat på Fitness och med på passet var grymma Annika som också jobbar med oss. Och ute i gymmet dök vi på vår fotograf Veronica Campbell.

Och vad är receptet för en bra spinningklass då?

Fråga Jessica! Den här timmen var en av de bästa som jag varit med på. Men en sak är närvaron. Det känns verkligen som Jessica är där för vår skull. Hon har satt ihop musiken och passet med tanke på just oss. Got to love it! Got to love her!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Receptet för ett bra spinningpass

  1. Jessica är en helt fantastisk instruktör och där skrev du ordet. NÄRVARO. Tror inte att jag överdriver om jag säger att hon får alla på hennes klasser att känna hennes närvaro. Då kanske vi ses på någon måndagsbörs framöver. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *