Ful, fet och förkyld!

Jahapp, smack sa det så kom förkylningen! Istället för att simma imorse så fick jag snörvla. Och nej jag är inte ful och fet men jag är förkyld och då känner jag mig inte direkt snabb, snygg och stark.

Kom igen kroppen, kom igen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Laponia 2023 race report

Laponia triathlon 2023. För sjunde gången i mitt liv drar jag på mig våtdräkten i midnattsol och går ner i vattnet för att simma 3860 meter innan jag ska cykla 18 mil och springa ett maraton på det. Har kört distansen 22 gånger innan, men kommer det att gå utan i princip ett enda långpass i kroppen?

Läs mer »

POMODORO

Få saker är så tillfredställande som att skriva upp vad som ska göras och sedan stryka över det med en fet penna.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *