Sök
Stäng denna sökruta.

Ful, fet och förkyld!

Jahapp, smack sa det så kom förkylningen! Istället för att simma imorse så fick jag snörvla. Och nej jag är inte ful och fet men jag är förkyld och då känner jag mig inte direkt snabb, snygg och stark.

Kom igen kroppen, kom igen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

När Áhkká bjuder in

Fjället Áhkká, Stora Sjöfallets mytomspunna drottning, är högst i Sverige från fot till topp – och en klar dag kan du se djupt in i Sarek och Padjelanta därifrån. Men först väntar blockstensmassor och ett minst sagt luftigt hak.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *