Sök
Stäng denna sökruta.

Bra pulspass är bättre än ett dåligt

Förra veckan var jag på ett pass som fick mig att fundera på vad jag hatar hos en cykelinstruktör. Jessica plockade upp tråden, så fortsätt gärna berätta vad ni vill ha mer och mindre av i cykelsalen.

Idag hamnade jag lite av en slump på ett cykelpulspass på SATS i Täby med Anna Stockhammar (rätta mig om jag har fel namn…) och det var så bra!

Hon var som just jag vill ha en instruktör. Hon drev på oss hela tiden, utmanade och piskade men pratade hela tiden om att vi själva väljer om vi vill stå, eller om vi vill ha mer fart på benen än musikens takt. Hon hjälpte oss att ta ut oss på rätt nivå hela tiden.

Bra musik, bra pepp, bra rakt igenom. Kul när det händer.

Sedan sprang jag lite på band, det var inte lika kul. Och så insåg jag att jag fortfarande inte kan göra en chin från hängande position (det går kanonbra om jag får ta hjälp av en studsmatta, synd att det så sällan står en under chinsstången på gymmet)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *