Sök
Stäng denna sökruta.

En glass om dagen är bra för magen

För några år sedan så sattes det upp en instruktörstavla på fallskärmsfältet. De tog en bild och ställde några frågor till oss instruktörer. En fråga var vad jag älskar. Jag svarade glass.

Min sambo svarade “min flickvän Sofie”. Sedan satt våra bilder bredvid varandra.

Jag skämdes lite hela den sommaren, och flera år efteråt eftersom den hängde kvar ett bra tag…

Till mitt försvar ska jag berätta att det var varmt dagen de frågade. Och för att förtydliga så skulle jag rädda min sambo före glassen ur ett brinnande hus …

MEN, det är sant att jag älskar glass. Så jag älskade mitt jobb liiite extra när jag harkel harkel var “tvungen” att gå på GBs glasstest för 2011-års nyheter idag. Vilken dröm att få glass efter glass serverad. Vecka nio kommer de ut i kiosk. Och nu vet jag att jag kommer få en god sommar!

Häromdagen pratade vi om var vi inte skulle kunna jobba utan att bli skitfeta. Jag skulle nog passera 100-kilos gränsen efter en sommar i en glasskiosk. En annan kollega sa att hon fixar glasskiosken utan problem men inte ett konditori. Och den tredje berättade att det är smågodisaffären som skulle kunna bli hennes förfall.

Har ni någon last eller livsnjutning som ni har svårt att stå emot?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

#LEVFÖRFAN DAG 19

Jag älskar tabataintervaller av många orsaker. Jag har lyssnat på professor Tabata himself vid två tillfällen då han varit i Stockholm. En

Läs mer »

LANTTO AKA PERSONLIG TRÄNARE

Har glömt att berätta men JAAAAA jag blev godkänd på dom teoretiska och praktiska proven till personlig tränare med inriktning konditionsträning. SÅ.

Läs mer »

NY IDOL: MIKAEL MATTSSON

Endurance personal trainer utbildning, helg två. Idrottsfysiologi, träningsplanering och näringslära står på schemat. Bäst, bäst, bäst är Mikael Mattssons föreläsningar. Att prata om

Läs mer »

0 reaktioner på ”En glass om dagen är bra för magen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *