Sök
Stäng denna sökruta.

Nytvättade hörlurar!

Förra året fick jag lite då och då i uppdrag av coach Pasi att springa två pass på en dag. Han menar på att det är ett bra sätt att få många kilometrar i benen utan att det sliter på kroppen allt för mycket. Så idag tog jag på mina älskade Icebugs och tog en skogstur på morgonen.

När jag tog på min rena jacka så hittade jag igen mina hörlurar. De låg i min ficka, helt nytvättade. Fungerade perfekt. Lyssnade på lite franskakurs. Hälsningsfraser var dagens lektion.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Nytvättade hörlurar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *