Sök
Stäng denna sökruta.

Simtävling i midnattsol

Läste precis om en ny simtävling i Luleå älv. Den 1 juli med start 23.45 är det en tävling på 1500 meter. Samma tid kvällen efter så kan man tävla i 3000 meter. Iden är att man ska simma från en dag till en annan i midnattsol.

Jag gillart! Undrar om jag kan ta mig norrut de dagarna. Måste undersökas.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Simtävling i midnattsol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *