Sök
Stäng denna sökruta.

Simmade i sirap

Nu kom det. Hoppsuget. Det infaller när himlen är blå och det börjar droppa från taken. Hela magen liksom börjar att bubbla av glädje och jag vill flyga fritt. Att kunna göra vad man vill, hur man vill och inget tar emot är så härligt! Foto: Hans Berggren.

Dagens morgonsimning var inte så härlig. Klockan ringde 05:47 och likt en robot tog jag mig upp, klev i kläderna, tog min väska och satte mig i bilen. Lagom till min telefon snoozade rullade jag ut från förorten.
Tur att simgänget drog runt mig imorse, för det kändes som att simma i sirap. Segt och tungt.
Drygt 4000 meter senare (vilket för övrigt är uthoppshöjden på bilden ovan) klev jag upp ur poolen, lite starkare, lite lyckligare och ett steg närmare att simma sjukt snabbt i Nice i sommar!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *