Sök
Stäng denna sökruta.

Bra saker med att vara sjuk

Min kollega Marie och jag i torsdags. Vi skulle på skoj ta en “dagens outfit” bild och Marie illustrerar hur de som modebloggar ser ut på sina bilder.

Bland småbarnsföräldrar så har vi inte kommit in i februari utan i Vabruari. Det är den månaden där barnen har flest sjukdagar. I natt körde vi första racet med att lill-killen spydde ett gäng gånger.

Imorse vaknade han som om inget hänt, glad, pigg och lycklig. Själv har jag hasat omkring och mått skit. Illamående, frossig och trött hela dagen. Har försökt komma på bra saker med att vara lite sjuk då och då.

1. Man uppskattar att bli frisk, och att vara frisk. Det gamla ordspråket “En frisk människa har många önskningar, en sjuk har bara en” stämmer bra. Ingenting är värt något när man är sjuk. Tänk de som är långtidssjuka, att vakna med tungt huvud varje dag. Tack för att jag är så frisk som jag ändå är.

2. Kroppen får vila. Sjuk=vila=man kommer tillbaka till livet och träningen ännu starkare!

3. Om man känner för att plocka fram sina magrutor så hjälper en liten magsjuka till, om man inte faller i “det är så synd om mig att jag måste nog äta lite glass fällan…”

Ska fundera vidare, kommer ni på något bra med att vara sjuk?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bra saker med att vara sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *