Sök
Stäng denna sökruta.

Viftar på tårna på jobbet …

Det känns lite roligare att sitta framför datorn när man kan vifta på tårna samtidigt … Återkommer med recension av tå-viftar-skorna.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Viftar på tårna på jobbet …

 1. Haha, de var söta, hoppas du inte springer i såna på band, fick mitt videointervju-inspelning förstörd av en snubbe som sprang i såna på ett löpband inne på gymmet.

  Så irriterande det var, dunk dunk dunk.

  Men du springer säkert som en löptstjärna, =)

  1. Haha, nej då, jag liksom svävar ovanför löpbandet med de här 🙂

   Hoppas ni fick till videointervju-inspelningen ändå.

  2. Snubben landa säker på hälen, vilket ger en kraftig dunk ljud. Jag blir också irriterad på dunkande löppare på gymmet. Låter som maskinen ska gå sönder när som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *