6 Comments

 1. Ken
  12 January, 2011 @ 22:31

  Fascinerende. På mange måter.

  Reply

  • Sofie
   13 January, 2011 @ 08:01

   Eller hur 😉

   Reply

 2. annastei
  13 January, 2011 @ 07:11

  Det är tröstande att läsa “jag kunde ta mig fram en längd det vill säga 25 meter i något som liknade frisim men sedan var jag tvungen att flämta några minuter vid kanten”, eftersom det är precis så det funkar när jag simmar. Det får mig att tro att det finns hopp om förbättring, även för mig 😉

  Reply

  • Sofie
   13 January, 2011 @ 08:01

   Klart det kommer ge sig! För mig var det när jag började en kurs, några tips från en som kan på kanten och jag kunde helt plötsligt simma “hur långt som helst” (kraftig överdrift) även om det gick långsamt …
   Är förresten väldigt avundsjuk på att du varit på Vasaloppsläger, lät hur kul som helst!

   Reply

 3. Angelica
  13 January, 2011 @ 09:17

  Fick ett tips om din sida. Du har gjort det som jag nu drömmer om att göra i augusti. Kul att hitta en likasinnad! 🙂

  Reply

  • Sofie
   13 January, 2011 @ 09:26

   Välkommen, kul att du hittade hit!
   Men vet du… jag hittade dig först – din blogg ligger bland länkarna jag kikar igenom då och då 🙂
   Du har säkert flera du kan fråga, men finns det något du undrar över som jag kan hjälpa dig med så hör av dig!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.