Sök
Stäng denna sökruta.

12 veckors träningsprogram för Ironman

Tidningsfreak som jag är så har jag gått igenom alla triathlontidningar jag kunnat hitta. Bäst just nu tycker jag Triathlon + är. I senaste numret finns det med en klipp ut sida för “Ironman bas/vinterträning”.

Hittade inte den men många andra på nätet. För Ironman, sprint och duathlon klicka här!

Vet inte varför jag håller på och tränar nu, när det räcker med 12 veckor 😉

(Klickar du på bilden öppnas en pdf med bägge programmen.)

Har du fastnat för någon träningstidning?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”12 veckors träningsprogram för Ironman

    1. Skönt, jag var ju lite orolig för dig (NOOOOOOT)
      Du är ju lite av en idol, utan dig och de andra sköna tjejerna på Coltingcamp så hade jag nog inte fått för mig att göra Kalmar förra året. Så TACK!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *