Sök
Stäng denna sökruta.

Lyxproblem!

Jag har ett skönt lyxproblem, jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken träningsresa jag ska välja. Jag har tre triathlonträningsresor som jag velar mellan.

1. Apollo har börjat med träningsresor tillsammans med Svenska triathlonförbundet. Det är inte en vecka utan det finns flera att välja mellan, men jag har ingen aning om det är bra. Hur är träningen och coacherna där? Blir lite orolig när alla löparbilder jag ser därifrån är på asvalt.

2. Favoritcoachen ska hålla i ett triathloncamp nere i Portugal.

Jag har rest med Springtime innan och löpningen är helt fantastisk. Men simningen? Och cyklingen?

3. CampMallorca. Jag åkte med dem förra året och det var helt fantastiskt! Att kliva upp ur sängen, sätta på sig baddräkten, ta trapporna ner och bli simcoachad för att sedan bara torka av sig och äta en galet god frukost (inklusive pannkakor). Och cyklingen var gudomlig. Allt var faktiskt bra.

Jag har inte jämfört priser ännu, jag vill liksom känna efter med magen först… Åhhh, kan man inte få åka på alla tre?

Någon som har någon input? Fler resor som jag borde väga in i mitt val?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lyxproblem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *