Search
Close this search box.

Pokalen är min!

Idag åt jag lunch med två av mina syskon. Vi har en pokal som vandrar mellan oss. Den som tränat mest de senaste 30 dagarna får ta hem pokalen.

Vi registrerar träning på funbeat.se och så äter vi lunch en gång i månaden, då överlämnas pokalen till det syskon som reggat mest tid. En grundregel är att som träning räknas allt man byter om för att göra.

Det började som en rolig grej när att jag och Lisa tränade inför vår Järnman förra året, och så började bror Martin registrera sin tid på funbeat. Sedan anklagade han oss för att fusklogga för att vi reggade 300 minuter landsvägscykling och liknande pass.

Han sa “det går ju AAAALDRIG att vinna över er”…

“Jorå, vänta till 30 dagar efter Kalmar så ska du se” sa jag.
Och det var precis det som hände.
Exakt 30 dagar efter Kalmar kom det snabbt en skärmavbild med staplarna från Funbeat där Martin låg högst. Då bokade jag och Lisa lunch med honom och så köpte vi en pokal och höll ett litet tal till honom. Nu äter vi lunch en gång i månaden och överlämnar pokalen till det syskon som tränat mest den månaden.

Här är min funbeatlista den 28 januari 2011.

Det är verkligen bara en rolig grej, men det är en rätt skön känsla att få guldpokalen i sin hand och det är kul att man har åtminstone en planerad lunch med syskonen i samma stad varje månad.

Idag var det alltså dags. Lisa har haft pokalen i två månader, men nu fick jag tillbaka den, och det värmer liksom lite i magen att ha den i sin ägo igen.

På pokalen står: LANTTOMÄSTERSKAPEN  “The mest vältränade syskon this month”

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *