Sök
Stäng denna sökruta.

Långpass löpning inklusive svärfars spaning

Det trevliga sällskapet som drog mig runt sjön. Ö-till-Ö-Ola och min bästis Hans.
Och solen, inte att förglömma solen!

Idag var planen: Löpning 22 km ( se till att hitta trevligt sällskap ) inkl 5 x 30 sek rusher. 5 x 1 min snöpuls + 5 x 2 min baklänges
Dagens verklighet: Garnsviken runt med riktigt bra sällskap. Bästis Hans och Ö-till-Ö-Ola drog runt mig i behagligt tempo i solen. Fick till pulsökningarna och baklängeslöpningen. Fin tur.

Vi sprang runt en sjö som vi brukar cykla propagandaturer runt under sommaren och kom att prata om min svärfars spaning.

Svärfar bor i en liten liten by mellan Gällivare och Kiruna. Halvvägs till Kiruna svänger man av mot Finland, men innan man kommer dit så kommer världens bästa plats (enligt svärfar alltså). Svärfar bor vid en sjö och där brukar man säga att när kärringarna börjar gå runt sjön så är det snart skilsmässa, och när gubbarna går så är skilsmässan ett faktum.
Så de brukar notera vilka som är ute och går och säga “jaha, nu ska Mäkitalos snart skiljas för frun är ute och går …”

Jag tror inte han har någon teori för när paret springer runt sjön tillsammans, får ringa och fråga.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Långpass löpning inklusive svärfars spaning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *