Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges bästa/vackraste/skönaste träningskonvent!

Nu har bokningen för WorkoutÅre öppnat. Jag var upp förra året och det var så bra! SÅ BRA! Bilden är från en av löpturerna upp på fjället.

Tänk er att bo med utsikt över fjällen, gå ner en trappa och träna pass för några av Europas bästa gruppträningsinstruktörer och spinninginstruktörer, eller följa med på en löptur upp mot Åreskutan. Jag kanske låter lite överlyrisk, men det var verkligen ett fantastiskt konvent och jag tror det kommer bli ännu bättre iår.

Här är några av de som kommer vara där: Fredrik Andersson, Åsa Fornander, Oscar Jöback, Per Markussen, Monika Björn, Fredrik Paulun, Jose Nunez, Jessica Clarén, Johanna Andersson, Cecilia Duberg, Anna Duberg, Nils Torring, Jonas Nordin, Andreas Öhgren, Sandra Fagerlund, Magnus Hagström, Gunilla Forsgren Jonsson, Ann-Sofie Forsmark och Thomas Berglöf.

Gillar ni spinning, gruppträning, löpning, funktionell styrketräning, fjäll och kanske lite spa inklusive vattenrutschkana. Jag säger bara boka 27–29 maj! Nu.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sveriges bästa/vackraste/skönaste träningskonvent!

  1. Åhh det var ju så kul förra året!!

    Önskar jag kunde vara med i år också, men med tvillingar i magen får jag hoppa över.. 🙂
    Men jag är övertygad om att alla som åker får en kanonhelg!

    (Ja Sofie, jag är med på bilden längst till vänster. Det var verkligen häftigt att springa upp i slalombacken. Otrolig utsikt!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *