Sök
Stäng denna sökruta.

Säg hej till min nya älskare

Och där var det gjort!  Beställ.  Klick!

Säg hej till min nya älskare, jag har beställt honom på postorder. Jag tänker rida honom i många långa, kanske inte alltid så sköna timmar. Jag skulle helst ha honom i sängen om natten också, men där tror jag min sambo sätter stopp. Men han kanske kan få bo i garderoben, eller hänga i taket så jag ser honom hela tiden.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Säg hej till min nya älskare

    1. Tack, visst är han fin, jag föreställer mig att han är snabb också …
      Det ska bli spännande när han får träffa Valle. Hoppas de gillar varandra, det är ju liksom lättare att umgås som par då 😉

  1. Ååh…vilken cykel! Så känner jag för min racer, fast han får bo i gäststugan. Jag är sjukt sugen på att komma igång med löpträning. Ännu mer nu när jag snubblade in på din sida. Ska ut på årets första löprunda i helgen. 🙂

    1. Linda, är du back on track (=färdig med allt barnafödande) nu så vi kan träna triathlon ihop, det vore ju så kul! Vi tar med oss världens bästa Vera också … Jaaaaa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *