Sök
Stäng denna sökruta.

Många kompisar på gymmet nu …

Så här ensam var man inte på gymmet idag …

Hälsade på SATS i Täby idag, och man slapp känna sig ensam! Fanns inte en konditionsmaskin ledig, och det var många som lite planlöst gick omkring och lyfte lite på en hantel här, petade på en maskin där …

Januari – nyårslöftenas månad är här!

Jag rodde några snabba intervaller på roddmaskin (enligt mig den bästa konditionsmaskinen i hela gymmet), cyklade några intervaller och sedan drog jag igenom coach Pasis styrkeprogram för januari! Riktigt jobbigt, det var inte många gånger som pulsen gick ner.

Testa själv:

* Burpee

* Utfallsgång med hantlar

* Dips mellan bänkar

* Sidoutfall med armpress

* Pinocchio

* Sidohopp låda och växelvisa ben (2 första övningarna på videon )

* Handstående

* Tåhävningar 2 x 25 / per ben

* 1 min balansplatta / fot  ( skapa obalans )

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Många kompisar på gymmet nu …

 1. Sofie! Du vet att på min lista över roliga träningspass under år 2011 står det bland annat “boxas med Sofie” som en punkt (läs; ge Sofie stryk!). Detta får styras när jag flyttat till Sthlm efter den 23e jan! Men kollar jag på ditt träningsschema för denna vecka vet i tusan hur vi ska lyckas klämma in det haha.. Men detta är ett måste! 😉

  1. Yey, nu har jag ännu en sak att se fram emot! Jag är lätt på att få slå ner dig 😉
   Säg till när och hur, jag skrapar lätt fram tid för det.
   Men nu är jag nyfiken på resterande punkter på din lista …

   1. haha min lista på saker att göra/mål för 2011 är 2 A4-sidor. 1 gällande träning och 1 gällande karriären så det får vi ta när vi ses! Jag hör av mig när jag är Stockholmare så bokar vi! Kuul!

  1. Jag gjorde så att jag stod så länge jag orkade, tyckte bara det var lite roligt att kolla in SATS Täby uppochner i några minuter. Gjorde det två gånger.
   Känns det som du kan stå hur länge som helst så är det bara att lägga på några “armhävningar” när du står där, det suger rätt rejält i axlarna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *