Sök
Stäng denna sökruta.

Benböj för cyklister!

Hittade den här notisen i ett nummer av Women´s health. Kortfattat så säger undersökningen att cyklister blir starkare av att göra benböj.

Inte så överraskande. Det jag tycker är överraskande är att så få cyklister styrketränar. När jag frågar runt bland mina cykelvänner om de bästa tipsen för att fixa bergen i Nice så är det tunga växlar på cykeln det enda det pratas om.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

FÖRFATTARPORTRÄTT

Senaste månaderna har jag tagit några författarporträtt åt Polaris. Att få träffa författarna och prata några timmar samtidigt som jag fotar är otroligt roligt.

Läs mer »

När Áhkká bjuder in

Fjället Áhkká, Stora Sjöfallets mytomspunna drottning, är högst i Sverige från fot till topp – och en klar dag kan du se djupt in i Sarek och Padjelanta därifrån. Men först väntar blockstensmassor och ett minst sagt luftigt hak.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Benböj för cyklister!

  1. Cyklister styrketräna?
    Njae, asså du måste ju ha respekt för sporten… Enda redskapen för cyklistben, förutom pedaler då, kommer från Gilette…

  2. Förlåt, tänkte inte på det.
    Men jag är redan är utdömd av alla riktiga cyklister – jag håller ju på med sådan där triathlon och det är inte att cykla på rikt … får se till att skärpa mig om det ska bli något av mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *