Search
Close this search box.

Det här kan bli riktigt riktigt intressant i vår …

Lisa och Anders efter att ha simmat drygt 3600 meter under dagens Camp Snowman.

Här är dagens pass.

Det kändes bra när vi började, men rätt snart kände jag att det var tredje dagen på raken som jag simmade rätt hårt. Försökte verkligen se mig själv bli starkare för varje armtag, för att vara urstark till Nice, men idag tog kraften slut lite då och då. Sista 25 metrarna i maxhastighet körde jag sida vid sida med Jonathan, och då inser man att visst finns det lite pulver kvar i armarna för då var känslan att jag flög fram, med bröstet just lite ovanför vattnet. Mer sådan känsla eftersökes, tack!

Efter att ha kört slut på mina armar/axlar så filmade coach M oss en och en i den lilla poolen. Vi fick ha ett gummiband runt höften. Först 20 armtag i truckarfart (den fart vi kan hålla länge, länge och ser oss själva köra under tävling) och sedan 20 snabbare armtag.

Kommentaren jag fick var något i stil med “Bra, men kolla vad som händer när du blir riktigt trött, du tappar armbågen lite. Jobba på att vara bred, armbågen uppe och låt underarmen dra. Det här kan bli riktigt riktigt intressant i vår …”

Jahapp, bara att simma vidare då …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Det här kan bli riktigt riktigt intressant i vår …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *