TRIATHLETER KAN INTE CYKLA

160901_trikanintecykla

Triathleter är egoister klädda i kompression. Dom tror dom kan cykla men så fort du sätter dom i en klunga med andra cyklister inser du att så är inte fallet. Triathleterna kan inte cykla med andra. Om dom ens vågar komma närmare än tio meter så lägger dom sig zick-zack bakom varandra. Och som inte det vore nog så är dom som skrämda hästar och skriker HÅÅÅÅÅL, MÖÖÖÖÖTE, LUUUUUCKA och en hög till saker. Dom släpper styret och pekar på små hål som ligger en meter från var vi cyklar.

Och nu har vi inte ens börjat prata om hur satans fult dom klär sig. Dom har linne och i bästa fall kompressionsstrumpor men ofta sådana där calfs. Och tro det eller ej ibland har dom en tempohjälm fast dom ska cykla med andra. Men det fulaste av allt är trots allt linne och armvärmare. Alltså linne och armvärmare! Linne och armvärmare samtidigt är förbjudet. Hör du det. Förbjudet.

Nä, ta på dig tajta cykelkläder, vita strumpor, riktiga cykelskor och sluta häng hela ditt bohag på cykeln. Du behöver inte ta med dig stora verktygssatsen, webergrillen och stooooora vattenflaskor både fram och bak och runt omkring hela din cykel. Satsa på att cykla istället för att äta under turen. Tänk minimalistiskt. Tänk attack och sedan fika inte mala i samma tempo och sedan bli kvar längst ner i backen och dessutom skrika lucka efter varje rondell.

Det var bara det. Slut meddelande. Puss å kram från triathletcyklisten.

Ps till dig som inte känner mig. Jag tycker ALLA får cykla klädda precis som dom vill, och du får cykla precis huuuuur du vill bara du tar hänsyn och ger kärlek till andra cyklister och människor av alla de slag.
Ps 2. Vill du läsa om mina tyska älskare så kan du göra det här och här! 

This entry was posted in Cykel and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to TRIATHLETER KAN INTE CYKLA

 1. Asa says:

  ????????????????

 2. Helena Lundberg says:

  ????????????????????

 3. Pingback: Bloggsvepet - Helena Enqvist - hon som cyklar lite

 4. Anna Pojen says:

  ???? word på den! Alla som cyklar är ju en bra grej! Gäller nog inte bara triatleter det däringa (braiga och rebelliska) beteendet ????.

 5. Anna Pojen says:

  Ok alla vet ju redan vad frågetecken betyder nu eller hur! Lol emojis som blir frågetecken helt enkelt! Vi får börja skriva HA HA HA! 😉

 6. Anna says:

  Ha, ha, ha! Jag skrattar så jag ramlar av stolen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *