Sök
Stäng denna sökruta.

BIGGEST WEEK!

130913_roslagsled6

20 dagar kvar till NYCM. Tjugo dagar där jag kan göra mitt bästa för att vara i den allra bästa löpform jag bara kan till den 3:e november. Den här veckan benämner coach Rubin som “Biggest week”. Så här ser den ut: 

Tisdag: Workout: 15mins warm up – then 4 x 2km with 120s rest between – 15mins warm down.
Torsdag: 8-10km over hilly terrain.
Fredag: Workout: 15mins warm up – then 10 x 90s 60s rest between – 15mins warm down.
Söndag: 30km long run.

Bring it on säger jag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

10 reaktioner på ”BIGGEST WEEK!

    1. Får svara nja på det. Jag tror på att byta ibland, men just nu passade det bra att köra med Rubin – som jag älskar som coach sedan första gången jag träffade honom för en massa år sedan. Han är en av dom där magiskt bra coacherna som kan få både elit och sådana som mig att känna att dom är bra.
      Så nu kör jag och systeryster med ett schema vi tvingat ur honom fram till NYC-marathon. Sedan får vi se.
      Har inte gjort slut med någon coach. Magnus hjälper mig fortfarande att vara stark och Andreas att vara hel. Men dom drar ju runt så fasligt dom där PTsarna. Magnus drar till Portugal två veckor och Andreas till USA en månad så då passade det bra att rocka med Rubin. Så får vi se vad som händer efter NYCM. Det jag vet är att min löpning mår bra av Rubin och av att springa med löpargrupper så jag pressar mig själv lite mer än när jag lallar runt i skogen och njuter 🙂
      To be continued … 

    1. Så du hänger inte på då? Söndag. Tänk. Sol. Bra sällskap. Fin stig. Lite äventyr sådär. Gott fika efteråt.

  1. Min bästa 32kilometers långpass var när jag fick med mig en egen waterboy på cykel.
    Hon höll koll på klockan och energi/vatten tiderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *