5 Comments

 1. Claes
  21 March, 2013 @ 11:40

  Bra sälj. Beställd. Ser ut som nåt jag behöver 🙂

  Reply

 2. Gunnar Löfgen
  21 March, 2013 @ 11:54

  Beställd, och självklart från Boel förlag. Självklart ska man ha en sådan fin bok hemma inte minst för fotografierna. Tänkte fråga om en liten pocket eller mobilvariant, man vill ju ut genom dörren istället för att vara hemma den lilla tiden man avsatt för löpning med att läsa böcker. Men, kom på ideen att fota vissa delar med mobilen så man kan stanna lite på pauserna och slå upp det man är intresserad av. Sådär, en egen mobilversion 😉 Blue sky 🙂

  Reply

 3. Tränings uppladdning inför bokrelease.. | Frida Lindström
  21 March, 2013 @ 15:11

  […] bok Snabbare, starkare, löpare. Superkul. Riktigt bra skriven och även jättefina bilder, AD Sofie Lantto har formgivit. Gillar du löpning så rekommenderar jag den […]

  Reply

 4. Gunnar Löfgen
  22 March, 2013 @ 08:40

  Vågar man fråga om en app till iphone, android eller ipad är i pipeline?

  Reply

 5. Boel Stier
  22 March, 2013 @ 08:56

  Hej Gunnar, jag svarar på din fråga om appar eftersom jag är bokförläggaren bakom Starkare, snabbare, löpare. Nej, i dagsläget finns inte planer på några sådana. Vi skulle gärna vilja ge ut appar kopplade till alla våra böcker om det fanns ekonomi i det. Men som vi ser det gör det inte det idag, inte så länge utgivningen begränsar sig till svenska språket. Tack för ditt intresse!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *