Fotoworkshop med Mira & Thilda

När möjligheten till en kreativ fotoworkshop med Mira och Thilda Berglind dyker upp avbokar man allt och tar sig dit. De är sedan många år två favoriter som jobbar som fotografer och filmskapare och har en speciell känsla i sina bilder.

Vi samlades i Lundhags nya affär på Kungsgatan och så gick vi igenom ljussättning. Morgonljus, kvällsljus och ljus genom en gammal damstrumpa. Sedan fick vi två uppgifter och gav oss ut tillsammans.

Otroligt roligt att leka med orange plast, gladpack och en nylonstrumpa över linsen. Att få ta del av hur de tänker när de fotar i allt från ljus till hur de pratar med modeller. Och jag älskade att få leka med kameran, på ett sätt jag sällan tar mig tid att göra. Jag fastnar lätt i att det ska tas en bild som ska kännas naturlig.

Tusen tack för roliga timmar, jag lämnade med känslan av att jag vill ha MER!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Min första älg

Det luktar skog och skvattram. Vi går längst med myrkanten och dimman lättar sakta. Det här kommer bli en fin dag. Vår jämthund Effy går med nosen i vädret. Stolt hållning. Hon vet precis vad som ska hända. Det är årets bästa dag. Det är älgjakt i norraste norrland.

Läs mer »

Laponia 2023 race report

Laponia triathlon 2023. För sjunde gången i mitt liv drar jag på mig våtdräkten i midnattsol och går ner i vattnet för att simma 3860 meter innan jag ska cykla 18 mil och springa ett maraton på det. Har kört distansen 22 gånger innan, men kommer det att gå utan i princip ett enda långpass i kroppen?

Läs mer »

POMODORO

Få saker är så tillfredställande som att skriva upp vad som ska göras och sedan stryka över det med en fet penna.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *