Sök
Stäng denna sökruta.

SPRUTSNÖ OCH UPPSTOPPAD BJÖRN

Att uppleva saker genom mina barn är ibland roligare än min egna upplevelse. Det är lite som att få känna den där euforin själv. (Klicka här för att se film när Elis och jag gör booooomben) I helgen åkte vi slalom i Rommealpin och sedan bodde vi över på Green hotell i Tällberg.

Glädjen över SPRUTSNÖ, att det finns POOL, att få äta FRUKOSTBUFFÉ, att kunna ligga i sängen och kolla TV, att det finns en uppstoppad BJÖRN och och och … Det kändes som ett förlängt jullov. Älskade varje minut. Tack livet.

Det är en bit att köra från Romme till Tällberg men det var värt varje minut. När man klev in genom dörrarna möttes vi av det här leendet.

Frukost med den här utsikten.

När jag vaknade och kikade ut på morgonen möttes jag av den här utsikten. Älskar Siljan. Älskar Dalarna. Och Tällberg – ett favoritställe.

Här kan du läsa hur jag upplevde Tällberg när jag cyklade Siljan runt 2016 och 2017. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *