8 Comments

 1. Amira
  8 June, 2016 @ 21:54

  Hahaha!!! Garvar läppen av mig över gubbgodiset! Hahahahaha!???????????? Galet härligt dag på alla sätt?Alltid roligare tillsammans! All lycka med dina kommande race önskar jag dig bästa solskensfartvidunder från Gällivare??????????????????????????????????????? Älskar att du designat kurbitskläderna och ärat Siljan runt med dom! Kraaaam??????

  Reply

  • Sofie
   9 June, 2016 @ 09:41

   Alltid härligt att se dig. Kraaaaam!

   Reply

 2. Clara Edvinsson
  9 June, 2016 @ 09:13

  Vilket gäng, She rides rules! Verkar som en fin runda runt Siljan.

  Både Ride of hope och Team Rynkeby cyklar till förmån för Barncancerfonden men två skilja organisationer – dock är det ett Team Rynkebylag på fotot ovan (TR gula kläder + gula cyklar och RoH blåa kläder).

  Reply

  • Sofie
   9 June, 2016 @ 09:37

   Ja, det var en fantastisk runda <3
   Tack för rättningen – ändrar!

   Reply

 3. Dan Stenback
  9 June, 2016 @ 12:19

  Vilken trevlig skildring av “vårat” lopp. Det var verkligen rätt dag för Dig att köra! dagen i sig var som gjord för cykling, och sedan Dina fina ord om loppet. Välkommen åter
  Dan S/Siljan Runt

  Reply

 4. Jessica Clarén
  9 June, 2016 @ 19:44

  ÄLSKAR DET! Och dig så klart och att ni fick en fin tur runt Siljan! #kärlek

  Reply

 5. Carina
  11 June, 2016 @ 18:06

  Du får mig att längta till nästa löprunda, men den kommer aldrig. En sjukdom håller mig gisslan att hålla mig till promenader gruppträning på gym o motion.. Men du får mig att längta ut på ett långpass. En gång skrev du att du tränar i snitt en timme om dagen, det är mitt dagliga mål. Det klarar jag varje dag, men skit vad saknar att jogga.

  Två gånger har jag mött dig och jag var skitsugen att tacka dig irl, men jag fegade ur båda gångerna. Men, tack som fan för inspon<3 Din blogg hjälper mig att hålla igång!

  PS, nu pajade jag ditt blogginlägg med mitt gnäll, sorry

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.