2 Comments

 1. Agnes Löfroth
  29 August, 2019 @ 20:21

  Maaaagiskt!! Du sätter verkligen de bästa orden som går på denna upplevelse, tack för att du visar att det omöjliga är möjligt. /Tjejen som sa att du såg stark ut när du gick, men du gjorde också det, efter att jag sett och läst vet jag att du är just det, stark! Och en riktigt bra förebild till såväl iron mans till det här med att bara vara utomhus <3

  Reply

 2. michelle
  3 September, 2019 @ 06:13

  Jag har läst din blogg i flera år, kan inte komma på hur länge, men definitivt sen 2012, eftersom att jag kommer ihåg att jag fotade dig i Kalmar det året! Jag själv tävlade 13, 14, 15 och i år och det var så kul att se dig ute på banan! När jag sen tittade på mina mål foton såg jag “Sofie Lantto” på tavlan bakom mig, du kom alltså i mål precis efter mig, men såg dig inte i mål området men hejade ute på löpningen. Måste säga att du hade en av de snyggaste trisuits of the day. Efter att ha läst om Laponia Tri så är jag super sugen på den för nästa år, eller kanske året efter. Också den sim tävlingen du gjorde från Finland till Sverige, det lät jävligt kul och min kille har redan sagt “yeah sure lets do it!”. Den här kommentaren är lite all over the place, men vill mest säga att jag tycker du är jävligt cool.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.