Sök
Stäng denna sökruta.

CYKLAR PÅ MALLORCA

Guidar cyklister på Mallorca. Citerar min far som säger att “han aldrig är olycklig när han kör med sin traktor genom byn” Jag är aldrig olycklig ute på min cykel.

Dag efter dag: Frukost, samling 09:30. Cykling. Lunch. Cykling. Chill. Guidemöte. Mat. Sömn. Repeat. Lycklig!

Första dagen cyklade jag med campens skönaste gäng. Upplevelsecyklisterna. En skön blandning med människor som cyklar för att uppleva. Bland annat mina favoriter Stickan, bokhandlaren och Johan. Åldern ligger kring 76-85. Att hela dagen höra “det kommer du nog inte ihåg – du är för ung …” Det var ett tag sedan så det var uppfriskande.

Johan med sin Veteran-Vätternrundan-tröja. “Jag körde Vättern 26 år, men sedan tyckte jag det fick vara”

Har du aldrig smakat italiensk mistel? Då ska jag hitta ett träd åt dig så du får smaka.

Fika nummer två vid trappan i Pollenca.

365 trappsteg – det är sådant jag får lära mig när jag cyklar med den här gruppen.

En annan dag cyklade jag till fyren. Cap de Formentor. En favorittur. I år med den här fina klungan. TACK!

 

Min dejt i år är den här Tysken. Canyon Aeroad. Matchar till och med mina guidekläder. 

Väntar på att få börja klättra berg. Onsdag var stora-bergsturen-dagen. Då tåg vi buss ner till Port Antrax och cyklade hela bergskedjan hem till Alcudia.  

Love of my life. Hans.

Min bergsklunga uppe på Mallorcas högsta berg. Puig Major. 

Cyklar man i Lanttos klunga får man äta gourmetlunch. Om man vill alltså. Lunch i Deja. Tommy valde fisk.

En dag kollade vi så Randa låg kvar på samma ställe som förra året.

Lunchtur med Pia.

Inte fult!

Inte äckligt.

Och inte tråkigt någonstans.

Gjorde ett ärligt försök att få cykla Sa Calobra med det här gänget – men det var för blött och blåsigt i bergen så vi vände vid macken innan Lluc.

Åke hann med en stödfika på Sa Rutaverda.

En dag som började kall och blåsig – blev en av dom bästa dagarna för att jag fick cykla med det här sköna och starka gänget.

Tio mil med fika och traditionsenlig cykling i Velodromen i Sineu.

Hängde med triathlongänget och simmade i havet. Älskar det.

Barnen då? Dom har hängt med barngruppen. Varje kväll har alla fyra i familjen somnat inom en minut. För att vakna dagen efter och … äta frukost, samlas 09:30. Cykla. Äta lunch. Cykla mer. Chilla. Äta. Lyckliga.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *