Sök
Stäng denna sökruta.

SKIDA MED UTE!

Häng med på längdskidläger 10-12 januari! Grymma tränarna Johanna Ojala och Torbjörn Hägglund håller i längdskidåkningspassen och jag kommer hålla yogapass. Jag har en känsla av att det kommer bli gryyyyyymt bra.

Såhär säger chefredaktör Marie Kjellnäs: – Det här ska bli så roligt! Lägret riktar sig till alla som vill spetsa till sin längdskidåkning, inför Vasaloppet eller rent allmänt. En chans att logga ut från vardagslivet och leva lyxigt längdliv några dagar med eminent coachning, säger Utemagasinets chefredaktör Marie Kjellnäs.

Förutom övernattning på Högbo Brukshotell, middagar och luncher ingår också instruktörsledda träningstillfällen med våra professionella tränare Johanna Ojala och Torbjörn Hägglund. Johanna Ojala är Utemagasinets längdexpert, vinnare av TV-priset Kristallen för bästa sport-tv-profil och meriterad längdcoach sedan många år.
– Högbo Bruk är det perfekta stället för Skida med Ute, med ambitiöst preparerade längdspår i lugna skogar – dessutom nära för alla som bor i mellansverige. Och maten på brukshotellet är verkligen i en klass för sig, med råvaror som har odlats och producerats på plats. Deras efterrättsbuffé är att döda för, säger Marie Kjellnäs.

Vad ingår i priset? (4766 kronor för prenumeranter / Ordinarie pris: 5295:–)
Två övernattningar på Högbo Brukshotell med del i dubbelrum
En tvårättersmiddag med valfri förrätt och varmrätt
En fyrarätters middag med valfri förrätt och varmrätt, Högbos ostbord och berömda dessertbuffé
Två lunchbuffé
Två eftermiddagsfika
Två frukostbuffé
Fyra instruktörsledda träningstillfällen med våra professionella tränare Johanna Ojala och Torbjörn Hägglund, varav ett innefattar mörkeråkning
Två styrka/rörlighetspass med Johanna Ojala och Sofie Lantto
Ett tillfälle med vallateknik och instruktion
Test av utrustning från Rossignol och Silva
Goodiebag från Utemagasinet och partners
Då alla kommer ha möjlighet att testa den senaste utrustningen från Rossignol kommer vi i bokningen fråga om din längd, vikt och erfarenhet av längdskidåkning. Det gör vi för att optimera att just du får testa den perfekta skidan för just dig!

Bokar gör du här! Kom! Kom! Kom och skida och ät.

Översta bilden foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *