Search
Close this search box.

SEPTEMBER – ÄNTLIGEN

Har för längesedan insett att jag inte skulle trivas att bo i ett land utan årstider. Jag älskar sommaren. Och hösten. Och vintern. För att inte tala om våren …

Kalendern har börjat fyllas på med roliga saker som Utefest, vandring i Pyrenéerna, Träningsfest i Lappland, föreläsningar, fotograferingar, yinyogakurs och massor av andra härliga saker. Tänker tillbaka på förra hösten och hur mycket kul äventyr jag inte ens visste om att jag skulle få göra när jag satt där med min kalender första september. Så tack för galet fin sommar och hej hösten!

Vad har du för höstplaner och drömmar?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 3

Lägga till med båt mellan y-bommar. Att smeka gasreglaget – inte grovhångla. Försiktigt och fint för att hitta känslan för hur mycket man behöver svänga.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

En reaktion på ”SEPTEMBER – ÄNTLIGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *