Sök
Stäng denna sökruta.

SEPTEMBER – ÄNTLIGEN

Har för längesedan insett att jag inte skulle trivas att bo i ett land utan årstider. Jag älskar sommaren. Och hösten. Och vintern. För att inte tala om våren …

Kalendern har börjat fyllas på med roliga saker som Utefest, vandring i Pyrenéerna, Träningsfest i Lappland, föreläsningar, fotograferingar, yinyogakurs och massor av andra härliga saker. Tänker tillbaka på förra hösten och hur mycket kul äventyr jag inte ens visste om att jag skulle få göra när jag satt där med min kalender första september. Så tack för galet fin sommar och hej hösten!

Vad har du för höstplaner och drömmar?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

En reaktion på ”SEPTEMBER – ÄNTLIGEN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *