• 150912_SALTOLUOKTA_20000384
  • traningsfesten2018gallivareamandamatti5040
  • 120803_LA
  • 161231_NZ20161230_0183

FÖRELÄSNING

Under min föreläsning får du hoppa fallskärm och göra en Ironman. Jag berättar om vad jag tar med mig från tävling till vardag. Under tiden fyller du i ett papper, drömmer och planerar. Du kommer att lämna föreläsningen med en handlingsplan och känslan av att allt är möjligt.

Hur hittar du inspirationen, drivet och tiden? För att inte tala om balansen i livet. Livet där man vaknar med ett leende för att man har något roligt på gång. Det ska vi prata om. Du får handfasta tips på hur du får en effektivare och lugnare vardag. Hur man tyder tecknen och hur man får ner stressnivån. 

Jag tar med dig på en Ironman. Från start till mål på en timme. Och berättar hur du ska göra om du vill gå i mål på en Ironman. Redan i år om det är det du vill. Men vill du inte det så förstår jag, det var inget jag ville under mina 35 första år. Då tyckte jag löpning var det tråkigaste man kunde göra när man har en timme över.

Jag är tvåbarnsmamman som började springa för tio år sedan, gjorde min första Ironman året därpå och har sedan dess gjort nitton stycken. Jag går igång på äventyrliga utmaningar som Ö till Ö och Norseman, och har lärt mig älska den tuffa träningen. 

Har hoppat fallskärm i över 24 år, utbildat både nybörjare och instruktörer. Aktivt arbetat med Svenska fallskärmsförbundets säkerhetskommitté under flera år. Jag har varit med om att flygplansmotorer stannat, elever som fått panik, vänner som skadat sig eller dött. Jag vet hur jag reagerar under kraftig stress, men framförallt så vet jag hur man aktivt kan jobba med att få ner stressnivån och göra rätt beslut. I frifall. I en trång tunnel. Men jag använder samma metoder till vardags.

Du hittar mig även hos Talarforum och Talarpoolen.

BOKA MIG

Du når mig på sofie@lantto.se eller genom formuläret nedan