Sök
Stäng denna sökruta.

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när barn sjöng på jul och sommaravslutningar. Nu får jag en klump i halsen redan när dom tågar in med sina sommarklänningar och sjunger den blomstertid nu kommer. Jag fylls med tacksamhet över att jag får vara med om det, att vi är friska och lyckliga och ännu ett år har gått. Dom glada skratten och det där härliga pirret i luften av flera hundra skolbarn som snart ska gå på ett ooooooändligt sommarlov. Och sorgen över att alla inte känner så. Att det finns barn som inte ser fram emot sommarlovet. Alla känslor susar genom min kropp men framförallt tacksamheten över att vi mår bra och snart ska gå och äta den första sommarlovsglassen.

Precis som jag älskar årstider så älskar jag skolavslutningar, det är en fin markering för att nu är det sommar och jag inser att det inte är så många skolavslutningar kvar som jag får följa med på så det är bara att suga i sig essensen av dom här sista.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

DET BÄSTA MED BARN

Maj är månaden då jag skriver ett familjeinlägg. Bägge våra barn är födda i maj. Första gången kände jag att jag ville

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *