Midnightsunswimrun

Jag brukar säga att när magen går igång på något så är det bara att köra. Jag har haft koll på det här swimrunloppet sedan det startade men jag har inte varit sugen. Och om det är något jag försöker förmedla så är det att DU alltid ska göra det du vill och känner glädje av – det spelar ingen roll hur bra ide din kompis tycker att tjejmilen, triathlon eller starta ett företag är om inte din mage går igång …

Men nu … med mindre än en vecka kvar till start så kände vi att KLART VI SKA KÖRA! Så nu har Lanttosisters anmält sig till Midnightsunswimrun i finska Lappland.

Starten går 19:00 och målgång kring midnatt. Längtar redan efter målgångsbastun!  

Älskar att jag ska få springa mellan platser som Pirunkuru och Kesänki. En total sträcka av 30,8 km. 26,57 löpning och 4,22 simning uppdelat på nio simningar och tio löpningar. Dags att putsa swimrunskorna och ta fram linan. Vi har en vecka på oss att finputsa på tekniken. Eller att komma igång med swimrunträningen. Lite beroende på hur man ser på saken.

Ps. Apropå Finland så älskar jag den här: “The Most Important Word In Finnish”:

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ÄNGSÖ TRAILRUN 2022

Ängsö trailrun. Vilken distans ska vi ta, 11, 21 eller 32 km? Jag frågar min vän Sara och syster Lisa. Lisa svarar

Läs mer »

En reaktion på ”Midnightsunswimrun

  1. Oj vad jag väntar på racerapporten. Jag var sugen på Midnight swinrun hela våren, men datumet pasade inte. Dessutom tänkte jag att det kanske är för lång simsträcka för mig. Och att vattnet i Lappland skulle vara iskallt den här tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *