4 Comments

 1. Lotta
  13 May, 2018 @ 20:04

  Vet inte om det är det bästa med barn egentligen, för det är rätt jobbigt. Men sedan jag fick barn har jag insett att det inte handlar så mycket om varför barnen gör si och så, eller hur man “får dem” att göra si och så. Istället har jag fått gräva djupt i mig själv. Ven är jag? Hur hanterar jag stress? Besvikelser? Varför reagerar jag som jag gör? Varför stör vissa saker mig något så otroligt medans andra har jag inget problem alls med. Det gör mig förmodligen till en bättre förälder och de gör mig till en bättre människa.

  Reply

 2. Malin
  13 May, 2018 @ 20:21

  Det bästa är att man får leka obehindrat. Och att jag lärt mig vad villkorslös kärlek är. För jag skulle inte sluta älska dem oavsett vad de gjorde – tror jag. Och att jag lär mig så mycket om mig själv. Och alltid vill lära mig mer. Av dem. Fysiskt och mentalt. Envisheten hos en tvååring liksom! Och rörligheten, styrkan och spänsten hos en femåring. Och nyfikenheten! Ah, det finns så mycket! Men det är ju jobbigt ibland också. Många gånger av samma skäl. Makalöst vilka viljeutbrott det blir ibland…

  Reply

 3. Emmi - explorista.se
  16 May, 2018 @ 11:57

  Lika klok som vanligt! 🙂

  Reply

 4. Lisa / livet från den ljusa sidan
  21 May, 2018 @ 17:56

  Så fint skriver, så oerhört stor igenkänning.
  Det är slitigt, ja – men värt det varje dag och sekund pga känslan. Fullkomligt. <3

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.