Sök
Stäng denna sökruta.

VINN BILJETT TILL UTEHELG!

Vinn plats till dig och en kompis på Utehelg! Nu till helgen är det Utehelg vid Skeviks gård. Allt från föreläsningar och workshops till vandringar, naturparkour, mountainbike, paddling och massor av annat.

Lisa och jag föreläser om swimrun 17:45 på fredag – kul om du kommer då men ännu roligare om du kommer delar eller hela helgen.
Jag har sex utepass jag vill ge till några sköna människor. Tagga en kompis och berätta varför det vore kul om just ni två kunde ses där i helgen. Utser tre vinnare (+ vän) tisdag (alltså imorgon) klockan 12:00.

Självklart går det bra att berätta varför just du vill ha en biljett eller varför två vänner borde hänga där ihop.

Det finns möjlighet att paddla kajak – eller vara med på olika workshops. För nybörjaren och den mer erfarna.

Föreläsningarna kommer vara i en stor tentipi.

Elles utemat har flera workshops under helgen.

På kvällarna är det utehäng med band.

Läs mer och se hela schemat här!

Och vill du ha en biljett så kommentera och berätta – vem vill du ta med dig till Utehelg?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

2 reaktioner på ”VINN BILJETT TILL UTEHELG!

  1. Jag vill så hiiiimla gärna vara med på utehelg. Hade tyvärr förhinder sv jobb förr året. Och så vill jag ta med min bästa träningskompis i ut och skur – Chris. Vi som peppar, pushar och stöttar varandra. Växeldrar i att vara den mer drivande. Och just nu, helt ärligt, så behöver hon en boost, efter en tuff, lite jobbig och utmanande vår. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *