Sök
Stäng denna sökruta.

AVICII – VILKEN LÅT HAR DU MINNEN TILL?

1308_IMKALMAR_tavling264

Avicii, död vid 28 år. Otroligt, otroligt sorgligt.
Mitt starkaste minne är till hans Wake Me Up. Under Ironman Kalmar 2013 spelades den vid starten, i växlingsområdet, under cyklingen för att inte tala om att den spelades överallt under löpningen. Jag tyckte den var bra och kommer ihåg hur jag skrattade och tänkte ja tack – väck mig när det här är över.

Efter den tävlingen så blir jag trött bara jag hör låten. Alltså sådär trött att mjölksyran direkt börjar samlas i benen. Trött så det känns som jag simmat 3860 meter, cyklat 18 mil och sprungit ett maraton.

Vilken händelse/låt är den första du tänker på när du tänker på Avicii ?

Ps. Att se: SVT dokumentär om Tim “Avicii” Bergling

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *