AVICII – VILKEN LÅT HAR DU MINNEN TILL?

1308_IMKALMAR_tavling264

Avicii, död vid 28 år. Otroligt, otroligt sorgligt.
Mitt starkaste minne är till hans Wake Me Up. Under Ironman Kalmar 2013 spelades den vid starten, i växlingsområdet, under cyklingen för att inte tala om att den spelades överallt under löpningen. Jag tyckte den var bra och kommer ihåg hur jag skrattade och tänkte ja tack – väck mig när det här är över.

Efter den tävlingen så blir jag trött bara jag hör låten. Alltså sådär trött att mjölksyran direkt börjar samlas i benen. Trött så det känns som jag simmat 3860 meter, cyklat 18 mil och sprungit ett maraton.

Vilken händelse/låt är den första du tänker på när du tänker på Avicii ?

Ps. Att se: SVT dokumentär om Tim “Avicii” Bergling

Nå gillar du det här så gillar du nog också

ISTÄLLET FÖR IRONMAN

Jag gjorde slut med Ironman häromdagen (läs mer här!) och fick flera meddelanden om att triathlon är mycket större än Ironman och

Läs mer »

SKIDA MED UTE 2023

Skida med Ute. 28-30 januari. Instruktörer är Anna Olsson, Johan Olsson, Sanna Peterson Hallberg och jag. Ett riktigt bra längdskidläger med guldkant. Guldkant i

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *