Sök
Stäng denna sökruta.

SA CALOBRA

Hej från Sa Calobra! Får jag välja två cykelturer så väljer jag Sa Calobra och Bergsturen. Vad 17 är Sa Calobra? Jo en mil lång serpentinväg neeeeer till byn Sa Calobra som du sedan måste cykla uuuuupppp.

Det är hatkärlek men mest kärlek.

Dagens superklunga innan vi klättrade en mil tillbaka och rullade till apelsinfiket för nypressad apelsinjuice, kaffe och en macka.

Flät-guiderna som körde Sa Calobra idag. Anna, jag och Elin.

Mekaniska problem …

Resten av gänget väntar. Man kan ha det sämre.

Den här vägen. Kärlek!

När du passerar den här så vet du att det inte är så långt kvar ner till havet. 

FavoritFredrikshofare. 

Tack för fantastisk runda!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *