Sök
Stäng denna sökruta.

TRIATHLONTÄVLING INOMHUS

Jag tänkte det blir ett bra träningspass.
Jag tänkte det blir kul.
Jag tänkte det är ju inte så långt.

Nu tänker jag, hur tänkte jag?
Det är kort och hårt. Jag är mer långt och länge. Känner mig som en nybörjare och vill ringa tävlingsledningen och fråga hundra frågor om hur det kommer gå till men jag håller mig och tar det som det kommer.

Ska köra en inomhustävling nästa helg. 200 meter simning, 10 km cykel och 2,5 km löpning. 

Såhär skriver dom i beskrivningen:
200 meter simning
–Simningen sker i en inomhuspool.
Samtliga 8 deltagarestartar samtidigt och simmar i en rundbana över tre simbanor och rundar 2 bojar. Start sker vid ena kortsidan och samtliga deltagare måste ha en hand i kanten. Uppgång sker via en trappa.
10 km cykel –Cyklingen genomförs på Dattbikes, där deltagarna  viaen TV-skärm kan se hur de ligger till i förhållande till övriga deltagare.
2,5 km löpning –Löpningen sker på Speedfitband där deltagarna via en TV-skärm kan se hur de ligger till i förhållande till övriga löpare.

Jag vet inte men det kan finnas platser kvar – är du i Stockholm nästa helg – kom och kör. Jag tänker det blir ett bra träningspass. Jag tänker det blir kul. Jag tänker det är ju inte så långt.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *